Versteegt Privacy Policy

Gebruik van jouw gegevens

Zodra je iets bij Versteegt besteld, ontvangen wij persoonsgegevens zoals je naam, adres en telefoonnummer. Wij verzamelen deze persoonsgegevens voor het verwerken van jouw bestelling. Op het moment dat de bestelling wordt afgerond is er sprake van een contractuele afspraak. Wij doen ons uiterste best om deze afspraak volgens verwachting uit te voeren. Hiervoor gebruiken wij deze gegevens. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afleveren van de bestelling op het juiste adres. Of bijvoorbeeld informatievoorziening via mail of telefoon over jouw bestelling. Ook gebruiken we deze informatie voor het retourneren, terugbetalingen en support via de klantenservice.

Daarnaast gebruiken we gegevens om een zo goed mogelijke service te bieden. Denk hierbij aan het account dat je kunt aanmaken via Versteegt. Hierdoor hoef je bij de tweede bestelling je gegevens niet meer in te voeren. Doordat deze gegevens bekend zijn kunnen we je ook relevante aanbiedingen doen per mail.

Toegang tot jouw gegevens

De medewerkers van Versteegt die bestellingen verwerken hebben toegang tot jouw gegevens. Wij doen er alles aan om deze gegevens veilig te houden. Zo hebben we een beveiligde website en zijn alle wachtwoorden versleuteld. Ook is het voor verzending noodzakelijk dat we gegevens delen met derde partijen. Denk hierbij aan een bestelling die we laten bezorgen via DHL. De bezorger heeft hiervoor jouw adres nodig. We werken ook samen met een marketingbureau die slechts noodzakelijke gegevens gebruikt voor marketingdoeleinden. Om de privacy te borgen hebben we hiervoor samenwerkingsovereenkomsten getekend.

Cookies en IP-adres

Wij maken gebruik van cookies om een goede winkelbeleving aan te kunnen bieden. Denk hierbij aan een product aanbeveling of een kortingscode die je via een email kunt krijgen. Met behulp van jouw IP-adres herkennen we je op het moment dat je een tweede keer terugkomt op onze website. Hiermee geven we je de service die je van ons kunt verwachten.

Bestelhistorie

Versteegt onthoud welke bestellingen jij allemaal hebt geplaatst. Dit doen we ook weer om een goede service te kunnen verlenen in bepaalde situaties. Bijvoorbeeld: je hebt een product besteld en het is niet helemaal wat je ervan verwacht had. Als je hem vervolgens wilt omruilen is het voor onze klanten service fijn dat ze kunnen zien wat je precies besteld hebt. De bestelhistorie gebruiken we ook om de webshop zo relevant mogelijk in te kunnen richten voor klanten. Daarbij horen ook relevante aanbiedingen via nieuwsbrieven, socials en e-mail.

Verwijderen van gegevens

Jij bent de eigenaar van jouw persoonsgegevens. Wil je dat deze worden verwijderd? Dan kun je daarvoor een verzoek indien bij info@versteegt.nl. Samen stellen we vast dat jij de echte eigenaar bent van de gegevens. Als je ze daarna nog steeds wilt verwijderen dan doen wij dat voor je. Ook kijkt Versteegt jaarlijks naar welke gegevens bewaard kunnen blijven en welke we verwijderen.

Privacy rechten

Als consument hebt jij rechten die je kunt uitoefenen op jouw gegevens:

  • Recht op inzage
  • Recht op correctie
  • Recht op informatie
  • Recht om vergeten te worden
  • Recht om bezwaar te maken

Indien je van een van bovenstaande rechten gebruik wilt maken kun je contact opnemen via info@versteegt.nl. Wij helpen je graag verder.